Konačno stiže Beyond Good & Evil 2?

O nastavku na Beyond Good Evil piše se od 2008. godine, a unatoč broju godina koje su prošle od najave Ubisoft i dalje uvjerava da projekt nije mrtav. Svako malo se pojavi nešto novih informacija i zatim Beyond Good Evil 2 nestane opet u podzemlje, a ljubitelji originala ostanu razočarani.

Najnovija vijest stiže u obliku slike s Instagrama tvorca originala, Michel Ancela, koji je uz nju stavio rečenicu “Negdje u sustavu 4 … Hvala #ubisoft što ste to omogućili !”. Pretpostavit ćemo da se na slici nalaze jako mladi Pey’j i možda otac junakinje iz originala Jade.

Predsjednik Ubisofta Yves Guillemot je na ovogodišnjem sajmu E3 rekao kako je igra i dalje u izradi, a budući da je Ubisoftov francuski ogranak tviterašima preporučio da slijede Ancelov korisnički račun ako žele biti u tijeku možda ćemo konačno dobiti neke nove informacije o igri koja je trebala izaći prije mnogo godina. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>