Nekdanji italijanski reprezentant pri 30-letih nogomet zamenjal z glasbo

Dani Osvaldo je rojen v Argentini, a je nastopal za italijansko reprezentanco, večji del kariere je igral za klube iz serie A. Največji pečat je pustil v dresu Rome, za katero je na 58 tekmah dosegel 30 golov. Igral je sicer še za Juventus, Inter, Fiorentino, Bologno, Atalanto, Lecce, Southampton, Porto, Espanyol in Boco Juniors.

Septembra letos mu je potekla pogodba z Boco in čeprav je imel nekaj zanimivih ponudb, se je odločil nogometno upokojiti. “To je bila najboljša poteza. Obožujem nogomet, toda v zadnjih letih nisem bil srečen. Zdaj sledim novim sanjam, to je glasba,” je pojasnil Osvaldo, ki ima tudi svojo glasbeno skupino Barrio Viejo.

“Zdaj se lahko s fanti sprostim, zapojem, prižgem cigareto, popijem pijačo. Nogomet mi je dal vse, a prišel je čas za nove izzive,” je še povedal Osvaldo, ki je vodja in glavni vokalist svoje skupine. Do zdaj je z njo nastopal po manjših klubih Buenos Airesa in Barcelone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>