Poklanjamo: Adventski kalendar s proizvodima za njegu noktiju …

Look by Bipa

U predblagdansko vrijeme popularni adventski kalendari s čokoladicama vraćaju nas u razdoblje djetinjstva, obiteljskog ozračja topline i doba iščekivanja i odbrojavanja.
S obzirom na to da vrijeme prije Božića treba izgledati čarobno i drugačije od ostatka godine, uživanje u stvarima koje volimo i sitnim svakodnevnim ritualima koji nas raduju, upotpunit će cjelokupni doživljaj ovog najljepšeg doba u godini.

Spojivši najpoželjnije beauty proizvode brenda LOOK BY BIPA u privlačna mini izdanja nastao je preslatki LOOK BY BIPA adventski kalendar koji sadrži proizvode za njegu noktiju i zbog kojeg se ljubiteljicama kozmetike neće biti teško odreći čokoladica koje su uobičajene za adventski kalendar.

U ambalaži neodoljiva dizajna, LOOK BY BIPA adventski kalendar skriva prave masculine beauty dragulje koji će vas svaki dan iznova iznenaditi i tako vam uljepšati sve nadolazeće dane do Božića.

Razni lakovi za nokte i naljepnice za nokte sa šljokicama, biserima i cirkonima, puder sa šljokicama, šablone za francusku manikuru, trakice za ukrašavanje, samo su dio bestseller LOOK BY BIPA proizvoda koje sadrži ovogodišnje izdanje adventskog kalendara. Zavodljivo i privlačno upakirani beauty “slatkiši” zaduženi su za njegu noktiju, kako bi uljepšali dan i pridonijeli osjećaju ugode i blagdanske opuštenosti. Blagdansko beauty iznenađenje idealan je dar ako želite počastiti samu sebe ili neku posebnu osobu do koje vam je stalo.

LOOK BY BIPA adventski kalendar dostupan je u BIPA poslovnicama po cijeni od 129,90 kn.

CroModa jednu čitateljicu nagrađuje LOOK BY BIPA adventskim kalendarom koji sadrži proizvode za njegu noktiju

Kako do nagrade: Ukratko nam opiši kako ćeš srediti nokte za nadolazeće blagdane, a usto nam pošalji i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do subote, 26. studenog 2016. Nagradit ćemo autoricu najbržeg točnog odgovora, ime i prezime dobitnice objavit ćemo u ponedjeljak, 28. studenog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>