Rose McGowan u središtu seks skandala

Glumica Rose McGowan, koju pamtimo po ulozi u seriji “Čarobnice”, glavna je protagonistica seks skandala koji trese Hollywood. Snimka eksplicitnog sadržaja u trajanju od gotovo dvije i pol minute pojavila se na nekoliko stranih portala. U prvom dijelu žena s vunenom kapom na glavi, za koju se tvrdi da je Rose, oralno zadovoljava nepoznatog muškarca, dok se u drugom dijelu snimke vidi kako se samozadovoljava, prenosi Mirror.

Rose je bila u vezi s Marilynom Mansonom, a nedavno se nakon tri godine braka razvela od umjetnika Daveya Detaila. Slavna glumica nedavno se našla u središtu pozornost nakon što je na svom Twitteru objavila da ju je silovao jedan od čelnika filmskog studija.

“Moj bivši je prodao naš film mom silovatelju da bi ga mogao distribuirati. Odvjetnica mi je rekla da nikada neću pobijediti utjecajnog filmaša jer sam snimala stage seksa. To je bila javna tajna u Hoolywoodu. Mene su uspjeli posramiti, a silovatelju se ulizivati”, napisala je Rose. O najnovijem skandalu lijepa glumica još se nije oglasila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>