VIDEO: Maradoni je zavrelo in je odvihral mimo novinarjev: Obravnavali so me kot idiota

V zagrebški Areni bo od petka do nedelje na sporedu veliki culmination Davisovega pokala, pomerili se bosta reprezentanci Hrvaške in Argentine. Argentinci so sicer doslej izgubili vse štiri finalne nastope v Davisovem pokalu, Hrvati papa so leta 2005 osvojili tekmovanje v edinem finalu do zdaj.

Med navijači gavčev bo tudi nekdanji najboljši nogometaš na svetu Diego Armando Maradona. Šestinpetdesetletnik je v družbi 31 let mlajšega dekleta, ki je tudi nogometašica, prispel včeraj pozno zvečer na letališče Pleso. Njegov prihod je sprožil pravi kaos na letališču, hrvaški in argentinski mediji so ga čakali cel dan. Ker mu ni bil všeč odnos varnostnikov, se je odločil, da za hrvaške medije ne bo dajal izjav, piše spletna stran 24.sata.

“Dobro sem potoval. Tako ne bom govoril, to je nered,” je na letališču argentinskim novinarjem dejal Maradona, ki ga je zmotilo tudi to, da ob njegovem prihodu ni bilo novinarske konference. “Prišli so pred Rocio in mene ter me obravnavali kot idiota. Nisem si zaslužil takšnega odnosa. Če bi se dobro organizirali, bi odgovarjal na vprašanja, tako papa ne bom,” je še dejal mali zeleni in besno zapustil letališče. Maradona zelo dobro pozna nekdanjega hrvaškega teniškega asa Gorana Ivaniševića.

Maradona se je v nasprotju s prvotnimi načrti namestil v zagrebškem hotelu DoubleTree Hilton, kjer bivajo tudi argentinski teniški igralci. Zato so v hotelu poostrili varnostne ukrepe. Argentinski zvezdnik redno spremlja teniške igralce in navija zanje. Na Hrvaškem je bil nazadnje pred dvema letoma, ko je spoznaval lepote Dubrovnika, spoznal papa se je tudi z interventno policijo, ki je prišla posredovat ob njegovem pretepu na ulici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>